Givers

Leeftijd:
14 tot 17 jaar

We gaan een stapje verder. Givers bieden we alle kansen om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen. Grootse projecten kleuren hun scoutsdag, maar gewoon gezellig samen zijn hoort er ook bij.

De leiding wordt al wat minder streng dus is er zeker ruimte voor allerhande originele activiteiten. Zotte weekends verder dan onder de kerktoren, financiële vergaderingen en harde droppings horen er zeker bij!

INSCHRIJVEN 2017-2018!!!

Vanaf nu kan je je kind inschrijven voor het volgend scoutsjaar. Het lidgeld bedraagt 40 euro voor een heel jaar. Speciale activiteiten, weekends en kamp zijn hierin niet inbegrepen.

• 20/10/2017 - 18:30 tot 22/10/2017 - 12:30
    Dit weekend gaan we met de hele tak op locatie slapen. Verdere info wordt nog... meer